Нека обсъдим валутните двойки и прогнози тук
Възможно ли е да препращаш...
04-12-2021, 16:22
Уважаеми потребители, Администрацията въвежда някои нови правила за писане в този раздел. 1. Дискусия за валутни двойки EUR/USD и GBP/USD ...
Целта на темата е сутрин като влезнат ХОРАТА(Ж) тия в скобите и те си знаят кои са:) първо в тая тема да се отбият и да разберат накъде ще...
Успех и на тебе. Като гледам месечна и седмична. Май надолу ще ходим. Мисля дя заформя една къса и дългосрочна за месеца да видим колко ще изкара.
Абсолютно нормално златото си следва възходящия тренд............ и естествено,който скъсява да яде дървото...................................:good:...
Да, желанието да го купуват явно е доста по-голяма от това да го продават
И аз съм мечо настроен. Да видим кучика какво ще направи.
Аз съм на късата идея качен :))) Мисля за пробив на 1.70999 .... Въпроса е дали ше е от Еднъж ... или пръво отскок пък тогава :))))
134,26 го зове зове зове.............. свободното падане е започнало ............:yahoo:
лошо затворихме у петъка :good: и все пак няма някакъв голям зор от отгоре, коет обикновено значи да проверим червената куркодилша (рядко синята) и...
Дали ще има гап при златото? Много съм притеснен, защото има лоши новини и ще скапят фундамента. Три яхти са се сблъскали в пристаще на Кей Бискейн...
То пейролите вчера я раздвижа, ама много, много скромно от към пипсове
Нагоре, надолу - много добре си консолидира паунда, но накъде ще избие ... Малко повече графики ще сложа и се надявам да не се сърдите 1. Може да...
Зор ще му е на еврото да пробие 1.3650, но да видим утре как ще е :)
малко в стил Д-12 , вижданията ми за посоките на евентуално движение на кака янка , може да се заформи фигурата чаша и да последва пробив надоле ако...
Според мен започва да пада към 1.35.....,(справка на 1 час и на 4 часа.....).
предполагам, че ще върне малко сега , но може и да продължи с ралито надолу:good:
Абе позадряма той в тази зона и като го гледам, ако не яко за надолу, поне му е време за едни 70-80 точки корекция да направи, ама още не е дал...
Брей, тази тема заключена и не е отваряна нова. Отключваме с дълго от 173,63:happy:
Май наистина е така, човек трябва да се научи да се справя добре с големите фреймове и чак след това може да сваля времето - или две сметки , едната...
В момента 525 потребител(и) разглеждат форума. (2 потребителя и 523 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила