Общи разговори
Вие сте нов/а потребител/ка в нашия форум?! Прекрасно....:good: Добре Дошли! В този раздел имате шанс да ни се представите.
Меме - от англ. Meme - от гр. μίμημα - идея, поведение, стил или употреба на нещо, дето се разпространява между хората в дадена култура. Обикновено...
За рождения ден получих много хубав подарък Кобо. Нека да споделим място от където да търсим електронни книги. За сега съм намерил Chitanka.info и...
Като представител на странджанския край ще наблегне на песни от този регион.
Коя книга четете и препоръчвате? В момента чета ето тази, но лично за мен няма нови неща.
Лично аз харесвам Ванеса Мей, Вивалди, "На Елиза" и т.н.
Тема за честито :girl::drink: ********************** ---------- 14 Октомври - Петковден
Има да се прибира едни пари от едно наследство. Искам да прехвърля няколко хиляди евро тука в Канада. Избрал съм wisetransfer. Въпроса ми е коя...
Много яко:)):))):)))
Името на темата говори само за себе си. Ако някой филм ви е направил силно впечатление тук можете да го споделите ;)
Тука държавата е монополист и цените не са малки. Но последно време много започнаха да свалят цените на Интернет държавния монопол и малките се борят...
Това е другата важна задача която трябва да свърша с жената в най скоро време. За мен е важно нещо поне за тези ширини и спестява много грижи,...
Тука смятам да пусна някои хубави и добре забравени хитове на феновете на поп фолка. Разбира се не мога всичко да обхвана и може да пропусна някоя...
От какво искаме да спасим света??? В какво намираме красотата??? В какво откриваме спасението???
Модела на Уелс Фарго дава за победител Бразилия. На мен лично ми се ще това да е Франция, или пък Аржентина, тъй като това ще е последното...
КОЛЕДАТА 2022 наближава !!!!!! Ехххх,,,,, РЕДА да имаше ей такава сюриййка :yahoo::doubt::yahoo:
Здравейте, търся алтернатива на счетоводител. Имам малък бизнес и имам нужда от управление на приходи/разходи. Ако някой знае такъв софтуер, ще се...
Темичка за настоящи и предстоящи събития от всякакво естество- изкуство, хоби, спорт,професионални и прочие, въобще на кой каквото му е интересно,...
От три години правя опити да си пройзвеждам сам компоста.
Днес се очертава от онези мързеливи дни. Чудя се какво да правя? Какво правите когато много Ви мързи?:1f60f:
В момента 27 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 27 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила