Споделете опита си с различните брокери
Здравейте, може ли да споделите коя криптовалута е най-добра за преводи, с най-ниска такса? В случая сигурно и скоростта на превода може да се...
Да видим кой първи ще си занули сметката и кой най-добре си управлява акаунта :) ето го и моя резултат от ден първи :) загуба 16% Линк:...
В тази тема можеда обсъждаме Трансфъруайз и услугите предоставяни от тях. Аз ползвам услугите им активно, откакто минах на тегления от Инстата чрез...
По идея на Орион. В темата разглеждаме най-бързия, най-евтин и относително най-сигурен начин за изтегляне на Лайткойн от ИнстаФорекс и...
Демо конкурс с реален награден фонд $5000 начало на конкурса 19 октомври търгувани инструменти биткойн, етериум,лайткойн линк за регистрация...
Искам да попитам горе долу да знам, че да не ставам много нахален. Ако не е тайна колко най-много сте теглили от бонус сметката? Просто искам да съм...
Ето още една възможност за теглене на печалби в криптовалути, но тук можем да поръчаме пластика и да я ползваме спокойно в България. Да таксите са...
Каква е разликата между CFDs и Фючърсите? За кое от двете условията са по-добри за търгуване или зависи от самия брокер? Кое предпочитате между двете...
Кой е най-големия ливъридж, който сте ползвали и при кой брокер?
Има ли използващи т.н. Zero Spread акаунти с някой от брокерите или 1п. спреда на IC MArkets? Споеделете опит и мнение.
Да. Германски ИБАН който е защитен до 100 К. + Безплатна Деб. Карта към тази сметка. Има и безплатни СЕПА преводи като екстра. ДРУГА екстра е...
Докога ще продължат тези регулации, няма ли някакъв срок? Бях прочел, че са временни.
Заради много въпроси свързани с този метод на теглене побликувам темата. Ако търсите бърз начин за теглене на вашата печалба или не можете да...
Да видим кой първи ще си занули сметката и кой най-добре си управлява акаунта :) ето го и моя резултат от ден първи :) загуба 16%
Здравейте,искам да попитам някой има ли информация за добър брокер на ДЗР на акции? От моето търсене намерих Plus500 не съм ги тествал но видях че...
е то май оттам ги прехвърля тегленията към карти :good: ама даже и да нямаш акаунт мисля че пак ставаше :good: само дет си важаха таксите са теглене...
Здравеѝте днес се опитах да депозирам в сметката си някъкви средства и се оказа че акаунта ми не бил веритифициран причината е че на кабинета...
Вероятно повечето потребители тук са се ориентирали да работят само с бонус сметките на Инстафорекс. Само че има и такива като мене, които си...
Тук мисля да обсъждаме брокерите, който най-малко се възползват от възможността да прецакват клиентите си.
В момента 53 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 53 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила