Тук можете да обсъждате всичко относно брокерите
Клиенти и всички заинтересовани от работата с InstaForex могат да задават своите въпроси тук
Въпроси и проблеми с...
27-03-2020, 10:35
Здравейте.Нов съм в тази сфера и искам да разбера кой е най-добрия брокер за момента за да се насоча към него ?
Здравейте, Как да различим СКАМ брокерите от добрите такива? Ето и няколко черти за мен, че не му е много чиста работата на брокера: - Брокерът...
Здравейте! Нова съм – нищо не разбирам, гледах някои видеа по които да се ориентирам. В момента се намирам в трейнинг акаунта си в IQ Option –...
Сигурно всички сте чували, че има големи компании, които предоставят свои средства за управление от успешни трейдъри. Така наречените property forex...
Здравейте, някой има ли опит с този брокер, по-конкретно ме интересува дали са добри условията за търговия на акции? Ще се радвам, ако споделите...
Бях хвърлил око на един брокер, но се оказа, че има две регулации. Едната е австралийска другата е офшорна. Та австралийската предлага защита от...
Здравейте, Интересува ме брокер, предлагащ търговия с акции. Спрял съм се на SAXO BANK. Интересуват ме лични впечатления Приемам и други...
Напоследък се навъдиха доста брокери из нашата малка страна. Замислям се наистина ли има толкова много спекуланти из нашенско или просто някой пере...
Отворих си сметка тук и останах доста очарован! :good: Основните му предимства, че изпълнява поръчките мигновено без рекотиране на базата на STP...
Много пъти съм се чудил как брокерите дават еднакви котировки? Нали пазара уж е децентрализиран, това значи, че различните брокери нямат връзка един...
Здравейте, някой знае ли какво стана с брокера TeleTrade? Беше на пазара преди няколко години, имаше активни кампании и наскоро, когато им потърсих...
Robinhood Markets, Inc. Финтех основан 2013г. от Българин и Индиец.Основна идея на стартапа е да позволи на обикновените хора достъп до борсите. На...
Австралийският регулатор ASIC, най накрая последва ESMA във въвеждането на ограничения за клиенти на дребно, които влизат в сила от март месец ...
Здравейте, нека тук споделим мнения, всеки за своя брокер - предимства, недостатъци, доволни ли сте от него и т.н.
РАБОТИ ЛИ НЯКОЙ С ВАРЧЕВ И КАКВИ СА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ В ТЪРГОВИЯТА ПРЕЗ НЕГОВАТА ПЛАТФОРМА? МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ.
Случайно попаднах на този брокер и си направих регистрация. Предлагат форекс сметки с нулев спред. Рекламата е, че комисионната е най-ниската за...
Делтата нещо здават багажа Делтасток спира да търгува на БФБ И малко PR съобщения след лошата новина.. Делтасток АД е утвърдено име сред...
Има ли трейдъри ползващи т.н. Zero Spread акаунти или пък 1 point спреда на IC Markets? Споделете +/- и мнение относно екзекуция на ордери,...
Преди година търгува с тях и бях супер доволна, след време обаче започнах отново да ползвам инстафорекс заради бонус кампанията и така открих...
имате ли информация за брокери които отварят сметки за търговия с iban номера и позволяващи директни преноси (вх/изх) на средсва по тези сметки?
В момента 82 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 82 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила