Тук можете да обсъждате всичко относно брокерите
Клиенти и всички заинтересовани от работата с InstaForex могат да задават своите въпроси тук
Въпроси и проблеми с...
27-03-2020, 10:35
Здравейте.Нов съм в тази сфера и искам да разбера кой е най-добрия брокер за момента за да се насоча към него ?
Случайно попаднах на този брокер и си направих регистрация. Предлагат форекс сметки с нулев спред. Рекламата е, че комисионната е най-ниската за...
Отворих една демо сметка да ги пробвам. Рамо 1000. Направих три сделки бях много радостен около 3.5 % печалба за два дни. Приемат и USDT . Когато се...
Отворих си сметка тук и останах доста очарован! :good: Основните му предимства, че изпълнява поръчките мигновено без рекотиране на базата на STP...
Сигурно всички сте чували, че има големи компании, които предоставят свои средства за управление от успешни трейдъри. Така наречените property forex...
Делтата нещо здават багажа Делтасток спира да търгува на БФБ И малко PR съобщения след лошата новина.. Делтасток АД е утвърдено име сред...
Здравейте, Как да различим СКАМ брокерите от добрите такива? Ето и няколко черти за мен, че не му е много чиста работата на брокера: - Брокерът...
Здравейте! Нова съм – нищо не разбирам, гледах някои видеа по които да се ориентирам. В момента се намирам в трейнинг акаунта си в IQ Option –...
Здравейте, някой има ли опит с този брокер, по-конкретно ме интересува дали са добри условията за търговия на акции? Ще се радвам, ако споделите...
Бях хвърлил око на един брокер, но се оказа, че има две регулации. Едната е австралийска другата е офшорна. Та австралийската предлага защита от...
Здравейте, Интересува ме брокер, предлагащ търговия с акции. Спрял съм се на SAXO BANK. Интересуват ме лични впечатления Приемам и други...
Напоследък се навъдиха доста брокери из нашата малка страна. Замислям се наистина ли има толкова много спекуланти из нашенско или просто някой пере...
Много пъти съм се чудил как брокерите дават еднакви котировки? Нали пазара уж е децентрализиран, това значи, че различните брокери нямат връзка един...
Здравейте, някой знае ли какво стана с брокера TeleTrade? Беше на пазара преди няколко години, имаше активни кампании и наскоро, когато им потърсих...
Robinhood Markets, Inc. Финтех основан 2013г. от Българин и Индиец.Основна идея на стартапа е да позволи на обикновените хора достъп до борсите. На...
Австралийският регулатор ASIC, най накрая последва ESMA във въвеждането на ограничения за клиенти на дребно, които влизат в сила от март месец ...
Здравейте, нека тук споделим мнения, всеки за своя брокер - предимства, недостатъци, доволни ли сте от него и т.н.
РАБОТИ ЛИ НЯКОЙ С ВАРЧЕВ И КАКВИ СА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ В ТЪРГОВИЯТА ПРЕЗ НЕГОВАТА ПЛАТФОРМА? МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ.
Има ли трейдъри ползващи т.н. Zero Spread акаунти или пък 1 point спреда на IC Markets? Споделете +/- и мнение относно екзекуция на ордери,...
Преди година търгува с тях и бях супер доволна, след време обаче започнах отново да ползвам инстафорекс заради бонус кампанията и така открих...
В момента 41 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 41 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила