Зона за дискусия на кодиране на автоматизирани системи за търговия
Чат бота СhаtGРТ е най новото в ИТ индустрията. Широк е спектъра му на приложение. Аз лично съм се обръщал няколко пъти към него но съм получавал...
Здравейте, пиша един код и като го тествам пъвоначално ми отваря къса и дълга позиция. До тука ОК. Отварянето на следваща къса е добре, но дълги не...
Здравейте. Търся топ-програмист на Metatrader5 да ми направи бот за forex търговия. Стратегията от мен, бота от него. Как да намеря такъв човек?
Здравейте колеги, Обръщам се към старите кучета с молба за помощ. Някой дали пази MetaTrader Data Center 4.00 забравен на някой стар компютъ?...
има ли някой желание и възможност да напише експерт. говорим за mql. опитвам се да вкарам в релси един алгоритъм. стратегия искам да кажа. само че...
Тука да се пита (и отговаря) за конкретни работи дето се мъчим да напишем, обаче или не се сещаме как или не е възможно (и съответно трябва да се...
Последните години доста публични проекти в таз насока, някои можели да разпознават картинки, други даже да рисуват и да сънуват. :))) Тука...
Имам индикатор, който има нужда от допрограмиране. Някой?
Някой може ли да помогне срещу заплащане? Елементарна работа на принципа на пивот нивото. Въз основа на пивота по формула се определят 4 нива,...
Здравейте, някой може ли да ми каже кой език е най-близък до MQL4 и MQL5, защото смятам да се захвана с Java, или C, или друг популярен, и бих искал...
ако сте създали ea и това е добре и наистина работи. как мога да го защити?! така че, други хора не могат да видят изходния код!
Привет , търся калкулатор за осредняване . Благодаря предварително .
Здравейте! Бих искал да знам кой е най-добрият вариянт за писане на стратегия за търговия, като се имат предвид следните неща: 1. Стратегията е...
Доста дърсих в mql4.com но не намерих това което ми трябва. Ще съм благодарен ако някой може да напише или има скрипт който да прави следното -...
В момента 7 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 7 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила