Споделяйте и обсъждайте любимите си форекс индикатори
Спорим с един колега в телеграм, който споделя мнението, че не можело да се търгува без индикатори и на чиста графика било почти невъзможно да се...
Моля кажете от къде да намеря тия индикатори в чистият им вид , че в мрежата само някакви украсени намирам които не ми вършат работа .
Не намерих някаква обща тема, затова отварям нова. И понеже не знам как се казва индикатора, темата е обща. Имах индикаторче, което ми пиукаше...
Здравейте, според вас кой е най-добрия индикатор за дивергенции? MACD? Stochastic? Вярвате ли, че работят дивергенциите винаги? На кой фрейм? Да...
Този индикатор е подходящ за откриване на позиция
Работи с Вички инструменти
Здравейте, Кой индикатор бихте препоръчали за изчисляване на pivot points (потенциални нива на подкрепа и съпротива)?
Предлагам ви един много-добър помощник
Купували ли сте си индикатор или експертни системи? Бихте ли вложили пари в даден индикатор?
Здравейте колеги! Кои индикатор смятате за най-добър и ви дава добри сигнали за обръщане на тренда? Кога разбирате, че даден тренд вече се е обърнал...
Здравейте, Тъй като е много важен ММ (money management) при търговията, споделям индикаторите, който аз използвам при заемането на позиции. Лесни...
Четири панелни индикатора даващи сигнално инфо - Harmonic Dashboard, Candlestick Dashboard, CartPattern Dashboard, Day Trading Dashboard за всички...
Здравейте, някой ползва ли macd индикатор ? На мен ми помага доста добре. Ето и повече инфо за него : MACD индикатор на техническия анализ....
Някой ползва ли Ichimoku cloud индикатор? Гледам, че е доста стар индикатор създаден още през 1968 и отново е изграден на пълзящи средни, демек...
Какви пълзящи средни (Moving average) ползвате? Аз лично ползвам EMA 8, SMA50 и SMA200. Против съм да се ползват твърде много, но според мен...
Awesome Oscillator - AO: описание, настройка и приложение Индикатор, който може да показва какво се случва с двигателната сила на пазара е...
Здравейте колеги, Търся индикатор за МТ5, който да показва диапазон за определен период от време (настройван от мен), подобен на "LondonBreakOut"...
ADR индикатора се явява калкулатор за пресмятане на средния дневен ход на цената и е професионален инструмент за търгуване на форекс.Дава ценни...
Digital ATR Програмист - Димитри Колосов индикатора показва дневния ход на цената и средния ход взет от данните на ATR за указания период и за...
Имам един индикатор тука, та се чудя да му вярвам ли като ми чертае тея пеперуди. Дайте някой хубав ако имате.
В момента 11 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 11 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила