Разделът е за споделяне на безплатни Експертни Съветници и автоматизирана търговия
Здравейте! Търся програмист за написването на експерт за мт4 или мт5 срещу съответното заплащане. Нищо сложно като изпълнение. Съдейки по предишни...
Реших да направя една тема в която който иска може да качва и споделя безплатни автоматизирани системи и роботи. Започвам с една дългосрочно...
Здравейте някой може ли да конвертира един индикатор mql4 като EA автоматичен робот за мт4 ( заплащане по договаряне )?
За или Против сте използването на експертни съветници за автоматизирана търговия?
Да споделим кой какво използва при ръчна търговия, всякакви ЕА които биха били полезни. Например аз използвам един, който е фрии в маркета LSM...
Здравейте колеги, Търся евтин и надежден VPS. Мерси предварително.
Предлагам на вашето внимание няаколко много добри роботи https://www.youtube.com/watch?v=vC80IDuEtWM&ab...
Бих искал да обсъдим въпроса за краткосрочно работещите стратегии. Какво имам предвид? Значи общоприето мнение е, че ако намерим система която...
Интересува ме програма с която мога да си декомпилирам експерт правен на **dreema. Цена за декомпилиране? Цена за написване на експерт (отваряне на...
Смятате ли, че роботите могат да манипулират пазарите? Ако да, дългосрочно или краткосрочно?
Доста Експертни съветници се продават из интернет и се рекламират безобразно много. Някой купувал ли си е подобен? Повечето минават през кликбанк и...
Какво предлагаме......
да е Грид да отваря сделки през 15 пипа и в двете посоки да затваря на 8 пипа става въпрос за евро-датска крона
Формалния отговор на този въпрос е - колкото повече, толкова по-добре. Напоследък, обаче започвам да си мисля, че това не е точния отговор, като имам...
Здравейте аз съм Светослав Николаев и искам да ви представя iMarketsLive Ние решихме да си сътрудничим с много солидна Forex компания, основана от...
Така, Понеже много кодове публикувах тука , там и все разбъркани и все на различни места отварям си темичка ,та от днес нататък каквото направя да ...
Има ли смисъл да се задълбавам как се пишат експерти? Звучи малко общ въпрос, но ако някой се е захващал или ако някой си го знае да сподели...
Изпускам златни възможности само защото не мога да слагам чакащи поръчки и стопове на наклонени нива. Чудя се дали има някакъв елементарен бот,...
Здравейте, нов съм във форума и пиша за мнения за един експерт, който съвсем скоро написах.От няколко месеца започнах да се интересувам и да си...
Grid Роботи са експерти стоящи мрежа от отложени или реални ордери около текущата цена в очакване тя да поеме на някъде и да се реализира печалба...
В момента 11 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 11 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила