Разделът е за споделяне на безплатни Експертни Съветници и автоматизирана търговия
Здравейте, Някой може ли да ме насочи към робот, който да отваря и затваря поръчки на оределена цена. Ще дам пример: Примерно задавам цена...
Здравейте, Искам да ви представя експерта за търговия NVCH-Block-Trader. Писан е лично от мен и го предоставям за безплатно ползване на всеки...
Така реших да ги пробвам тия така наречени експерти само че дето не знам точно на какъв принцип работят . Знам че се настройват за определени...
В тази тема имам доброто жерание да Ви отговарям на Вашите въпроси за технологията при търговия с машинни програми или още търговия с наречените...
Нямам много опит с това и наистина се чудя до колко търговията с експерти е рентабилна и дали изобщо си струва? Сигурен съм, че не винаги ще доставят...
Здравейте колеги понеже от скоро се зарибих с програмирането сега искам да го понауча и това вижда ми се трудно но като се замисля в началото и...
Така, Понеже много кодове публикувах тука , там и все разбъркани и все на различни места отварям си темичка ,та от днес нататък каквото направя да ...
Здравейте, стартираме нов проект свързан с Expert Advisors . В случай, че имате читав такъв за който търсите капитал и купувачи можем да си бъдем...
Извинявам се ако някъде е коментирано нещо такова но, не мога да го намеря:doubt: Ако някой има идея как се прави , ще бъда благодарен да...
Формалния отговор на този въпрос е - колкото повече, толкова по-добре. Напоследък, обаче започвам да си мисля, че това не е точния отговор, като имам...
Бихте ли се доверили на ЕА да търгува сметката ви? Аз лично не бих. Експертните съветници според мен могат да служат като помощни средства (тип...
някой ползвал ли е vps за да търгува? струва ми се добра инвестиция като бекъп план, а и ако човек иска да търгува с роботче определено ще му е...
VPS хостинг Що ето и има ли почва у нас:yahoo: Накратко това е отдалечен компютър под наем Дават ти някакво дисково пространсттво и парола и...
http://championship.mql5.com/2011/en Оставащо време до началото: 1 ден 14 часа и 11 минути Предлагам да го следим и съответно коментираме....
Привет на всички съфорумци! Тази тема я създавам за търгуването по време на новини, и най-вече, за да си споделим и обменим натрупаните опит и...
saxsten, Успех с тая тема и с бонусите има нужда нещата да са на едно място :good:
Това с експертните съветници според мен излезе извън всякакви граници. :) Отвори се нова ниша за продажба на такива и всеки който може да спести $50...
здравейте регистрирах се в сайта pay4pips.com от където получавам изключително надеждни (за сега) сигнали, а освен това и цената за която се...
В момента 8 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 8 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила