Доста БГ брокери почнаха да задължават клиентите си да декларират доходите и да си плащат данъците от печалбите в НАП. Поради тази причина от доста време вече не се занимавам с БГ брокери и за щастие не ми се е налагало. А Вие?
Доста БГ брокери почнаха да задължават клиентите си да декларират доходите и да си плащат данъците от печалбите в НАП. Поради тази причина от доста време вече не се занимавам с БГ брокери и за щастие не ми се е налагало. А Вие?
borkooo_pz (31-10-2017), kypa (31-10-2017)
Декларирам .................................................. ...............................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
emoyambol (30-10-2017), borkooo_pz (31-10-2017), kypa (31-10-2017)
Звъни един пияница посред нощ от тел кабинка на Лубянка. Пита:
-КГБ? - и затваря телефона.
Така от 4 кабинки. Звъни от петата и пак пита след като му отговарят на позвъняването:
-КГБ? - а отзад някой го потупва по рамото и отговаря:
- Ну да. КГБ, КГБ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol (30-10-2017), borkooo_pz (31-10-2017), minkov (31-10-2017), kypa (31-10-2017)
И аз не декларирам ,но повечето ги прехвърлям в др .сметка с акциите и затова нищо не пускам
Сега Бенча са се заиграли с тези декларации ,казах им че няма да подпиша и ще прекратим с тях .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никой не може да те задължава на сила. Според мен по този начин ще изгубят доста клиенти. Аз лично смятам, че достатъчно данъци плащаме на държавата, че и от Форекса да плащаме.
borkooo_pz (31-10-2017), minkov (31-10-2017), kypa (31-10-2017)
Не ми се занимава с тях ,Срока е до 17..11 ,но така са го направили .че ако не пратиш тази декларация не можеш ,нито да теглиш / А предния ден по телефона ме увериха,че от 01 01.2018 ще бъдат блок .сметките ,но ще може да си теглиш ,.
Да но не .Даже и ще ги изчакам тук до 1 седмица и пак ще пусна жалба до Комисията Ф Н
emoyambol (31-10-2017), nikolay_diankov_1982 (31-10-2017), minkov (31-10-2017), kypa (31-10-2017)
еми тегли всичко преди срока и не се занимвай с тях .,Не ми се занимава с тях ,Срока е до 17..11 ,но така са го направили .че ако не пратиш тази декларация не можеш ,нито да теглиш / А предния ден по телефона ме увериха,че от 01 01.2018 ще бъдат блок .сметките ,но ще може да си теглиш ,.
Да но не .Даже и ще ги изчакам тук до 1 седмица и пак ще пусна жалба до Комисията Ф Н
minkov (31-10-2017), borkooo_pz (31-10-2017), kypa (31-10-2017)
Само дето догодина може и да бъдете изненадани от НАП, ако сте в български брокер.
Ако се приеме поправката в ЗДДФЛ, която е предложена заедно с бюджета на държавата НАП още на 28.02.2018 г. ще знае точно какво сте изтеглиши и се кани да прати писмени покани до всички за да ги подсети, че имат да плащат нещо.
То това вече е практика на НАП с някои други бизнеси.
borkooo_pz (31-10-2017), emoyambol (31-10-2017), kypa (31-10-2017), Happy68 (31-10-2017), nikolay_diankov_1982 (31-10-2017)
Не може ,това исках да направя .
Сигурно само на каса ще ги изплащат .
----------
Ще стане и това ,няма как да пропуснат .Само дето догодина може и да бъдете изненадани от НАП, ако сте в български брокер.
Ако се приеме поправката в ЗДДФЛ, която е предложена заедно с бюджета на държавата НАП още на 28.02.2018 г. ще знае точно какво сте изтеглиши и се кани да прати писмени покани до всички за да ги подсети, че имат да плащат нещо.
То това вече е практика на НАП с някои други бизнеси.
Преди доходите от акции нали не се облагаха ,сега и тях ли ще облагат ?
kypa (31-10-2017)
kypa (31-10-2017)