Една тема за различните приложения свързани с Forex за мобилни телефони
едно предложение
http://www.teamviewer.com/bg/download/index.aspx
Една тема за различните приложения свързани с Forex за мобилни телефони
едно предложение
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
става аз отдавна съм такаЕдна тема за различните приложения свързани с Forex за мобилни телефони
едно предложение
Само да си записваш паролите на едно листче че като излезеш в града и се скъса връзката в къщи пак си я иска
Е може и на нотепадски файл на декстопа кой както свикне
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten При мене не се къса а имам няколко компа вързани
никакви проблеми нямам за сега
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това го смятам за доста не сериозно да се опитваш да търгуваш през телефон! То на компа ми куца на мен изпълнението, пък за тел нз, най много да си наглеждам позицията!
Влизаш настройки и слагаш отметка на помни пароли и поледни влизания мисля че беше и нямаш грижи повече с вкарване на паролите
bafi тази програма е да си гледаш компа когато си в движение
и да си го управляваш
има и и безплатна версия
аз пък търгувам с платформата на бенчмарк мета трейдър за андройд, и мога да ти кажа, че не е нужно да си правиш анализа на гсм-а тези платформи за гсм-ите са просто когато си в движение да следиш на къде върви твоя инструмент и да можеш да си коригираш позициите или пък да отваряш/затваряш позиции. И незнам дали си се запознавал с въпросното приложение но не е никак лошо естествено има какво да се желае но за мобилно приложение за смартфон си е доста добро! Поне това е моето виждане
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Според мен от телефон или таблет може само да си наглеждаш позицията ако ти се наложи да излезнеш спешно, а да тръгнеш от кафенцето да
трейдваш е пълна глупост, за тая работа си трябва сериозна концентрация.
ггбг аз не се занимавам основно с форекс, налага ми се да работя, и докато съм на работа и нямам досег до компютър около 8ч на ден нямам друг начин освен да правя анализи на лаптопа и да следя позициите от смартфона....на мое място незнам за по-добро предложение, а инче не вярвам да има хора дето да излязат на кафе или да се мотаят/разхождат и да се взират в смартфон/таблет няма как да стане
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Не виждам защо ви е подобна програмка. С всеки смартфон може директно да си влезнеш в акаунта на брокера и да си следиш позициите.