Тъкмо щях да кажа, че ми е познато отнякъде. Ти пробва ли го вече?оригиналът на стратегията се намира на http://www.************.com/showthread.php?t=103682
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Искаш да кажеш че вътре в зоната между максимума и минимума да няма сделки тоест на максимума поставяме бай стоп а на минимума сел стоп ..добавяме ли спреда ? Ако си я разиграл има би нещо специфично ..и какъв е % на успеваемостта ? Аз бяях пробвала нещо подобно за кабела през азиатската сесия ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, да вътре в зоната няма сделки, аз я изпробвам от февруари месец и успеваемостта е около 80 % и при европейската и американската сесия, ако си сложиш индикатора NewYorkBox ще ти напише нивата за вход и мисля че отчита и спреда
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дани индикатора пускан ли е в темата ? и още нещо имаш ли наблюдения върху коя двойка е най -добре ?
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
аз търгувам основно евродолар и паунддолар и за тях мога да кажа че стратегията добре се отплаща даже съм качвал скрийншот в темата за евродолар
индикатора ето го
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ef4e (03-04-2012)
Същата стратегия успешно може да се прилага и сутрин. С отварянето на Лондон.
http://www.reliableforexsignals.com/...ata-sesiya/527
Мисля че е обяснено добре. Само че тук прилагат 1 час преди отварянето на Лондон.
scooterr (07-08-2012)
Жоро,много добра стратегия,но мисля да я променя малко по отношение на стоповете.Няма смисъл от дълбоки стопове при условие ,че вероятноста да направи фалшив пробив е голяма.Затова мисля стопа до 10 пипса от хоризонтала.Същата стратегия успешно може да се прилага и сутрин. С отварянето на Лондон.
http://www.reliableforexsignals.com/...ata-sesiya/527
Мисля че е обяснено добре. Само че тук прилагат 1 час преди отварянето на Лондон.
compos sui
daniwin, този скрийншот предполагам може да се настрой и за отварянето на Лондон сутрин. Виж линка в предния ми пост. Дай да пробваме и да ги съчетаем. Кой от нашите програмисти ще търсим?
Няма нужда да търсиш някой в настройките вътре ти езададето време от което смята нататък и стъпка ..направено е на 2 часа така че всичко може да се промени ..
гейша -философ
GeorgiRR (03-04-2012)
Тенкс!! Изобщо не съм гледал настройките. Ще го разчевъркам!!