Добър ден (Добър вечер, ако е тъмно) на всички почитатели на валутната търговия!
Идеята за тази тема е продиктувана от моя горчив опит. Аз съм трейдър тип - дневен или по-точно казано - еднодневен.
Почвам с една сума, печеля няколко сделки и после скоропостижно фалирам. Няма голяма драма, защото цели държави са на подобно дередже. Хора губят милиони и дори милиарди, а аз съм се притеснил за някакви си 200-300 кинта. Бълха ме ухапала би казал някой веселяк.
Но да минем към съществената част - миналата седмица стана някакво чудо и аз още не съм нулирал. Дори теглих 3 (три) пъти!!!
Това наистина е уникално за моята скромна особа. Верно е, че в края на седмицата еуфорията ми дойде в повечко и понатрупах загуби, но все пак акаунта ми оцелява засега!
Какво се иска от вас?
В сметката ми има някъде 80 долара (79.33) и аз имам вътрешната амбиция да продължа да търгувам с тях и то печелившо. Както се казва - с малки суми, но редовно. Обаче съм меко казано разколебан в себе си, а и нямам нужния опит как да го постигна? Добрата новина е, че имам силен ищак и съм денонощно работоспособен!
Вие повечето сте печеливши трейдъри, опитни пичаги и силни характери - все неща полезни за моята мисия.
Но стига празни приказки - да се хващаме за работа!
Чакам съвети, стратегии, надъхващи слова, критика дори и т.н.....
Венсеремос...........ще победим!