Earn up to
$50000
for inviting friends
to get StartUp Bonus
from InstaForex
No investments required!
Започнете да търгувате
без никакви инвестиции
и рискове
С НОВИЯ СТАРТЪП
БОНУС 1000$
GET BONUS
55%
from InstaForex
on every deposit
+ Reply to Thread
Page 19 of 54 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 181 to 190 of 535

Thread: Проблем с платформата MT4

  1. #181
    Централна банка
    Не е зададено настроение
     
    0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Posts
    8,479
    Натрупан бонус
    2432.70 USD
    Thanks
    2,119
    Thanked 2,111 Times in 1,969 Posts
    Quote Originally Posted by daniwin View Post
    сигурно не си избрал европейския сървър за това мисля че хонконгския беше с 4 ри знака
    Аха. Нарочно избрах Азиатски сървър и то ми даде Хонк Конг. Преди бях на Европейския и реших, че ми е на кърък.
    Отделно често забиваше, а и нали Инста са азиатски брокер и реших, че ще си поддържат по-добре азиатските сървъри.
    Всъщност сега наистина не забива. Обаче графиката се изкелифинчва леко при тези 4 знака. когато са 5 винаги има повече движения или
    поне така изглежда.

  2. Bitcoin
  3. #182
    Централна банка
    Panas
     
    daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin е отвъд представите daniwin's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Пол
    мъж
    Posts
    19,500
    Натрупан бонус
    6626.65 USD
    Thanks
    2,206
    Thanked 9,172 Times in 5,063 Posts
    след 2 месеца ще имаш право да прикачиш нова сметка и тогава може да си направиш с 5 знака а тази няма да я фалираш а само ще я умножаваш и всичко ще ти е на 6

  4. The Following User Says Thank You to daniwin For This Useful Post:

    0159 (01-04-2017)

  5. #183
    Централна банка
    Не е зададено настроение
     
    0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159 е отвъд представите 0159's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Posts
    8,479
    Натрупан бонус
    2432.70 USD
    Thanks
    2,119
    Thanked 2,111 Times in 1,969 Posts
    Quote Originally Posted by daniwin View Post
    след 2 месеца ще имаш право да прикачиш нова сметка и тогава може да си направиш с 5 знака а тази няма да я фалираш а само ще я умножаваш и всичко ще ти е на 6
    Може да ми е на късмет с тези 4 знака? Мечтата ми е да се преселя да живея в Хонг Конг, Сингапур или друга добре уредена азиатска държава,
    а това минава през една успешна форекс кариера. Така че гледаме напред.

  6. The Following User Says Thank You to 0159 For This Useful Post:

    Spekulanta (01-04-2017)

  7. #184
    Централна банка
    Berani
     
    nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Пол
    мъж
    Posts
    20,831
    Натрупан бонус
    6006.15 USD
    Thanks
    13,615
    Thanked 20,810 Times in 9,985 Posts
    колеги ,
    някой знае ли къде да пипна платформата . Искам когато я стартирам , обема да не е 1 лот а примерно 0,10 . . . .
    преди беше така но преинсталирах платформата и сега винаги е на 1 лот ,. . .
    вече няколко пъти влизам със 1 лот без да искам . ,. .,

  8. #185
    Форекс гуру
    Bingung
     
    INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev е отвъд представите INedelchev's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Пол
    мъж
    Posts
    3,240
    Натрупан бонус
    992.02 USD
    Thanks
    1,259
    Thanked 2,182 Times in 967 Posts
    Quote Originally Posted by nikolay_diankov_1982 View Post
    колеги ,
    някой знае ли къде да пипна платформата . Искам когато я стартирам , обема да не е 1 лот а примерно 0,10 . . . .
    преди беше така но преинсталирах платформата и сега винаги е на 1 лот ,. . .
    вече няколко пъти влизам със 1 лот без да искам . ,. .,
    Бутон Функции > бутон търговия - може да променяш обемите
    аз съм го дал на последно използван

  9. The Following User Says Thank You to INedelchev For This Useful Post:

    nikolay_diankov_1982 (02-07-2017)

  10. #186
    Централна банка
    Berani
     
    nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982 е отвъд представите nikolay_diankov_1982's Avatar
    Join Date
    Feb 2016
    Пол
    мъж
    Posts
    20,831
    Натрупан бонус
    6006.15 USD
    Thanks
    13,615
    Thanked 20,810 Times in 9,985 Posts
    мерси колега . , до сега не съм се задълбочавал по функциите на платформата

    ----------

    оправих го , няма да влизам скоро със 1 лот ., ., .,,

  11. The Following User Says Thank You to nikolay_diankov_1982 For This Useful Post:

    INedelchev (02-07-2017)

  12. #187
    Централна банка
    Polos
     
    batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Горна Оряховица
    Пол
    мъж
    Posts
    7,239
    Натрупан бонус
    2283.06 USD
    Thanks
    421
    Thanked 2,829 Times in 2,350 Posts
    Имам питане към знаещите - МТ4 имам отворена позиция, къса USDJPY на която слагам плаващ стоп и няма проблем.
    Ако имам втора позиция къса USDJPY, не мога да сложа на нея плаващ стоп по никакъв начин.
    Пробвах и с други, но само на една позиция мога да сложа плаваш стоп.
    И това и при двата брокера. Има ли някакво ограничение платформата или аз не правя нещо като хората ?

  13. #188
    Централна банка
    Yeehaw
     
    Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    София
    Пол
    мъж
    Posts
    9,459
    Натрупан бонус
    3405.69 USD
    Thanks
    3,922
    Thanked 3,686 Times in 2,459 Posts
    Quote Originally Posted by batDancho View Post
    Имам питане към знаещите - МТ4 имам отворена позиция, къса USDJPY на която слагам плаващ стоп и няма проблем.
    Ако имам втора позиция къса USDJPY, не мога да сложа на нея плаващ стоп по никакъв начин.
    Пробвах и с други, но само на една позиция мога да сложа плаваш стоп.
    И това и при двата брокера. Има ли някакво ограничение платформата или аз не правя нещо като хората ?
    Трябва да може, ...
    Единственото ограничение е минималното отстояние на трейлинга ...
    Други ограничения няма ...

  14. #189
    Централна банка
    Polos
     
    batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho е отвъд представите batDancho's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Горна Оряховица
    Пол
    мъж
    Posts
    7,239
    Натрупан бонус
    2283.06 USD
    Thanks
    421
    Thanked 2,829 Times in 2,350 Posts
    Quote Originally Posted by Emil Enchev View Post
    Трябва да може, ...
    Единственото ограничение е минималното отстояние на трейлинга ...
    Други ограничения няма ...
    И аз знам, че трябва да може, ама изтривам стопа, слагам по един и същ начин плаващия стоп на едната позиция,
    после на другата, през това време курса не мърда и не мога. Ако пак го изтгрия, и първо сложа на втората позиция
    плаващ стоп, на първата не мога, затова питам тук.

  15. <a href="http://www.mt5.com/forex_humor">Форекс портал</a>
  16. #190
    Централна банка
    Не е зададено настроение
     
    go6o78 има с какво да се гордее go6o78 има с какво да се гордее go6o78 има с какво да се гордее go6o78 има с какво да се гордее go6o78 има с какво да се гордее go6o78 има с какво да се гордее go6o78 има с какво да се гордее go6o78 има с какво да се гордее go6o78 има с какво да се гордее go6o78 има с какво да се гордее go6o78's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    7,645
    Натрупан бонус
    2302.23 USD
    Thanks
    444
    Thanked 1,355 Times in 1,159 Posts
    Имам едни стари сметки. Как да ги изтрия без да преистанлирам платрофмата, защото ме дразнят. Къде точно се намират в файловете за да ги изтрия ръчно. По точно в кой файл се записват. Файловете са ясни къде се намират но кой е точния файл

+ Reply to Thread
Page 19 of 54 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts