За всички теми за Forex търговия
Здравейте колеги! Във връзка със страховете, които (може би) изпитвате, че в годишната си декларация за доходите сте забравили да впишете и доходите...
Здравейте всички, отварям тази тема за да споделя някой лични разсъждения относно форекс търговията. Както обещах на Матеев преди няколко дена, ще...
Вижда че много хора са недоволни от пазара и от склонноста му да съобразява с нетипични (да не кажа по-силна дума)методи за анализ. Нека тук всеки...
Здравейте , живо ме интересува мнението на много от участниците в този форум. НЕ ме интересуват бонуксите.Ако имате градивно мнение,моля да го...
Тук се надявам да за формим разискване за наши си идеи и дали имат някакво основание или само се заблуждаваме, че сме открили нещо ново или печелившо.
Винаги съм се питал, как се синхронизира пазара за да се заформят трендовете. Ето един примес с метрономи, който чудесно илюстрира тази процес. ...
Аз като начинаещ трейдър имах голяма вяра в графичния анализ, но разбирам че повечето хора във форума с големи рейтинги и предполагам- голям опит, го...
Решението на Швейцарската централна банка да махне ограничението за поскъпване на швейцарския франк спрямо еврото хвърли в паника форекс пазара. ...
Правя проучване породено от дискусия с колеги! Какво направихте с първата си реална сметка, бъдете откровени! ---------- Всъщност редно е...
А бре тука изникнаха напоследъка едни нови понятия ECN брокери ,NO DEALING DESK Я кажеге какво знаете за тях Това NO DEALING DESK не ли онова...
Какви са приликите и разликите? Според мен има очевидна прилика между двете, но ще изчакам първо вие да си кажете мнението по въпроса.
Най-добрата времева рамка е 4 часовата- мислите ли и вие като мен ???
Днес икономическият календар е изпълнен с важни събития. Водещо място заемат предстоящите заседания на централните банки на Англия и Швейцария....
Колеги, вярвате ли на финансовите анализатори? Имам предвид официалните анализи публикувани във форекс сайтове. Провокиран съм да пусна тази тема,...
Снощи потърсих във форума информация по въпроса, но не открих подобна тема, затова реших да създам тази. С всичките условности на това, че всеки...
Тема за Астрономичен анализ...............................................................!
Много се спекулира в тази насока и затова предлагам да дискутираме тази тема. Ако човек е прекарал години пред графиките това гаранция ли е за...
Станах добър трейдър, наистина много добър! Най-важното е, че намерих своя стил на търгуване! Това ми донесе много престижна победа в състезание на...
Здравейте, приятели! Започвам тази нова авторска рубрика "Споделено от очевидци" с голямо желание и амбиция. В момента определено не съм пример за...
Спреда - Основен фактор за успешния трейдър . . ---------- Здравейте колеги , някой...
Здравейте. В момента тече открития конкурс на Бенчмарк. Аз участвам в него и ме впечатляват резултатите на първите. Ако има някой от форума с...
В момента 77 потребител(и) разглеждат форума. (0 потребителя и 77 гости)
Използвате тази опция, за да ограничите показването на теми до теми по-нови от указания времеви интервал.
Позволява ви да изберете данните от които темите ще се подредят
Подреди темите в
Когато сортирате по дата "в намаляващ ред" първо ще бъдат показани най-новите резултати.
Правила